Forró Krisztián Pellegrinit támogatja az elnökválasztás második fordulójában

Forró Krisztián Peter Pellegrinit (Hlas) támogatja az elnökválasztás második fordulójában – jelentette be a Magyar Szövetség elnöke szerda délután a Pellegrinivel tartott közös sajtótájékoztatóján.

 

„A jelenlegi helyzetben alibizmus lenne azt mondani, az emberek hozzák meg maguk a döntést” – jelentette ki Forró. Úgy véli, a jelenlegi körülmények között Pellegrini a legmegfelelőbb elnök az ország számára. Forró elmondta, a Magyar Szövetség este elnökségi ülést tart. Hozzátette, az elnökség már korábban döntött arról, hogy tárgyaljon Pellegrinivel, felvázolta a témákat, és azokban sikerült egyezségre jutni.

Amint arról korábban beszámoltunk, Forró lemondta találkozóját Ivan Korčokkal arra hivatkozva, hogy az tárgytalanná vált. Korčok úgy nyilatkozott, sajnálatosnak tartja, hogy esélyt sem kapott elmondani elnöki elképzeléseit.

Forró Krisztián az elnökválasztás első fordulójában 65 588 szavazatott szerzett. https://ujszo.com/kozelet/forro-es-a-magyar-szovetseg-pellegrinit-tamogatja-az-elnokvalasztas-masodik-fordulojaban

Please follow and like us: