Műsorra tűzte a Hír TV a HHRF-ről készült dokumentumfilmet

2020. július 12-én és 13-án, vasárnap illetve hétfőn, magyar idő szerint 11.05-től tűzte műsorra a Hír TV a Mégis című 50 perces dokumentumfilmet, amelyet Domokos János díjnyertes filmrendező forgatott a HHRF-ről és annak társalapítójáról, Hámos Lászlóról.

A Kárpát-medencei magyar kisebbségi közösségek washingtoni érdekérvényesítését zászlajára tűző Alapítványunkat 2019 áprilisában pótolhatatlan veszteség érte Hámos László halálával. A film stábja ott volt a New York-i Magyar Házban, és az Országházban tartott megemlékezéseken, ahol az amerikai, illetve a Kárpát-medencei magyar közösségek búcsút vettek a HHRF-elnökétől. A filmben számos interjú elhangzik Alapítványunk tagjaival, szimpatizánsaival és szövetségeseivel. Ugyanakkor feltűnnek a filmben archív képsorok is a HHRF hőskorából.

Ne hagyja ki! Vasárnap és hétfőn,
közép-európai idő szerint 11.05 órakor kapcsoljon a Hír TV-re!

A Hír TV honlapján egy órás késleltetett adásban tekinthető meg a film,
magyar idő szerint 12.05-től.

 

The long-awaited documentary film entitled Mégis [And Still] about HHRF and co-founder László Hámos will air on Hungarian television July 12 and 13. For now, the language of the film is Hungarian, but we will let our supporters know once English-language dubbing or subtitling becomes available.

Please follow and like us: