az UngParty Virtuálé része | készíti: Balla D. Károly | A szerző blogja: BDK BLOG | webmagazinja: BDK Online | Optimalizálom: SMS küldő Budapest szerver
weblap Google optimalizálás //Google Seo-Net linképítés // weboptimalizálás - linképítés - seo / Keresőoptimalizálás lépésről lépésre | /szaki: keresomarketing

Balla D. Károly - piréz és posztumusz


magyar nyelv Kárpátalján / Ukrajna - társulás, tagság - eu /
magyar képviselő ukrajna Gajdos
Igaz Szó: újság sajtó kárpátalján

Aktuálisan optimalizált oldalak:

Sms marketing: Szamizdat és Transzferár nyilvántartás

villamos eszközök - tömeges sms küldő mobil marketing

2006-os keresőoptimalizáló verseny rekonstruált weblapja 2016-ból a domain visszaszerzésének örömére

pillangószív seo optimalizálás

 

 

Nem készültem írónak: gyerekként és ifjúkoromban a természettudományok érdekeltek, egyetemi tanulmányaimat is ez irányban kezdtem, mert a családi példa inkább taszított, mint vonzott, és 22 éves koromig ki is tartottam a fizikusi pálya mellett. Az irodalom gravitációja azonban erősebbnek bizonyult, s mára kitölti-meghatározza életemet.

Azzal hízelgek magamnak, hogy író vagyok, ezen minden jelző (határon túli, kisebbségi, kárpátaljai) csak szűkítene, rontana. Szeretném hinni, hogy amit csinálok, az nem szorul semmilyen eredetigazolásra

>>több önvallomás

 

Magyar nemzeti limerik

Szent helyünk minékünk Verecke
bejárjuk hosszába-keresztbe
s mint hágót Árpádunk
minden nőt meghágunk
nyög belé a Kárpát-medence.

Az Ung-parti bulváron

Lakna bár úrfink szép Ungváron
nem lenne úrrá a lukvágyon
sok kis nő ajzaná
Kárpátok aljzatán
végig az Ung-parti bulváron. 

Husztnak romvára alatt

Megállt a nagy költő Huszt alatt
ahol én magamra húztalak.
Mi hívta Kölcseyt
idejét töltse itt?
Nem volt itt bordély,
                   csak puszta lak.

Kínálat és lehetőség

Pontos egy városka Beregszász
kurváknak létszáma kerek száz.
Nem bírja a tárcád?
Keress egy apácát
ha már csak imára erektálsz.

Egy ifjú szakinak

Várnézni elmehetsz Munkácsra
tövében rád vár egy kurvácska
ha mélyen bevered
neki a csapszeget
te lehetsz élmunkás luk-ácsa.

>>több limerik

>>felhő szerver tömeges sms küldéshez

okostelefon sms küldő szerver szolgáltatás - marketing

 

 

 

 

 

 
UngParty Manzárd
| Linképítő arvisura
Balla D. Károly internetes akciója

Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listák élmezőnyét. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

  • virtuális élőlánc
  • élőlánc József Attila szobra körül
  • tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
  • József Attila szobra - tiltakozás

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjesztheti, népszerűsítheti, megoszthatja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Az akció hírei itt: Tiltakozás virtuális élőlánccal - József Attila szobra (sms)
Az akció emblémája:

józsef attila szobra


Piréz vagyok:

> ELSŐ PIRÉZ >

1957-2007
Ekkortól minden posztumusz!
>
posztumusz >

SEO

 

 

Google PageRank

 

Legutóbbi könyveim:


régebbi

Virtuális szerver - VPS

Egy nagyteljesítményű szerver kapacitásának a feldarabolásával jön létre sok kis virtuális szerver, amelyek osztoznak a nagy fizikai gép erőforrásain, éppen ezért gazdaságosak és működtetésk költséghatékony. Ha nem akar fizikai szervert bérelni, de többre van szüksége, mint egy webtárhely, alkalmazz a prfofesszionális szolgáltatók által kínált virtuális szerver bérlés lehetőségét.

  • pr: virtuális szerver elhelyezés budapest

Ennek a webakciónak a fedőneve: Virtuális szerver. Tényleges célja: élőlánc létrehozása József Attila szobra körül, vagy Balla D. Károly tiltakozó akciója a Google találati lista elfoglalalásával. Tiltakozás a JA-szobor eltávolítása ellen. További fedőnevek és tevékenységek:

Szerver bérlés, VPS hosting

Bérelhető virtuális szerver optimalizált szerverteremben. Hosting, elhelyezés, vps szerverbérlés, szerverbérlet, webtárhely, szolgáltatás

 

Szerver hoszting

Google keresőoptimalizálással bármely weboldal pozíciója javítható, a keresőtalálatok között azonban csak az a honlap számíthat tartós sikerre, amely tartalmát tekintve értékes és a SEO keresőszempontoknak megfelel. Ilyen webhely áll most keresőmarketing projektem homlokterében. Témája a dedikált szerver hosting, a webtárhely bérlet és a virtuális szerver bérlés:

 

Autóbérlés Budapest

A gépkocsi tulajdonosok biztonságos hazajutásának záloga a honlapoptimalizálás és az arvisura sofőrszolgálat Kárpátalján és Budapesten - hívjon autót telefonon éjszaka saját maga és mások biztonsága érdekében, ne üljön a gépjármű volánja mögé, ha alkohol tartalmú italt fogyasztott. Pontosan informálódhat arról, hol és hogyan hívható a sofőrsegély ügyeletes pilótája, ha csatlakozik ide:

SEO linképítő google weboldal. Első hely

Komplex keresőoptimalizálás és tartalmi alapú sms marketing seo-linképítés: kárpátaljai és budapesti hatékonyság az sms küldő Salgó-szerverek kezelésében és a virtuális pirospozsga érdekében garanciális télikert építés és sms marketing esetén a csupakabra és az ungvári pirézek védőszentje és totemállata, a rézfaszú bagoly oltalma alatt 2016. május 13-án a weboldal optimalizálás SEO-módszere, valamint a google 1. hely arvisurák jegyében, tekintettel Budapest városok távolsága km-ben Ungvárról az ukrajnai blogban. SMS SEO. Szamizdat sajtó a kádár-korszakban - demszky - illegális beszélő - budapest, Szolgáltatás: sms üzenet küldés tömeges számban mobilhálózatra hun-magyar őstörténeti arvisura jelentése