Balla D. Károly politikai online performansza: tiltakozás a Google keresőtalálati listáján. A tiltakozó szöveget tartalmazó webhelyek elfoglalták a Google első oldalát azokkal a kulcsszavakkal, amelyek kifejezték a tiltakozás lényegét. Virtuális előlánc József Attila szobra körül az organikus keresőtalálatok listáján. Más: Arvisura hekkelés - Xenofóbia: Pirézek Magyrországon

A 2011-es internetes tiltakozó akciót indító szerző gyakran blogja: BDK BLOG | válogató webmagazinja: BDK Online | Aktuálisan optimalizálja: Budapest laptop szerver | Google Seo-Net linképítés // weboptimalizálás - linképítés - seo / Keresőoptimalizálás lépésről lépésre | A honlap most újra eredeti helyén olvasható, ám a hhrf.org domain zárolása idején 2016 novemberében ide vittem át: Tiltakozás: Virtuális élőlánc József Attila budapesti szobrának eltávolítása ellen

bdk online performance

Balla D. Károly - piréz és posztumusz

bdk online blog

webmagazin

seo

organikus weblap Google optimalizálás

seo-manzárd a linképítéshez arvisurák optimalizálásával
magyar nyelv Kárpátalján / Ukrajna - társulás, tagság - eu /
magyar képviselő ukrajna Gajdos
Igaz Szó: újság sajtó kárpátalján

Aktuálisan optimalizált oldalak:

Laptop marketing: Szamizdat és Transzferár nyilvántartás

villamos eszközök - laptop alkatrész: LED kijelző

2006-os keresőoptimalizáló verseny rekonstruált weblapja 2016-ból a domain visszaszerzésének örömére

pillangószív seo optimalizálás

 

 

Nem készültem írónak: gyerekként és ifjúkoromban a természettudományok érdekeltek, egyetemi tanulmányaimat is ez irányban kezdtem, mert a családi példa inkább taszított, mint vonzott, és 22 éves koromig ki is tartottam a fizikusi pálya mellett. Az irodalom gravitációja azonban erősebbnek bizonyult, s mára kitölti-meghatározza életemet.

Azzal hízelgek magamnak, hogy író vagyok, ezen minden jelző (határon túli, kisebbségi, kárpátaljai) csak szűkítene, rontana. Szeretném hinni, hogy amit csinálok, az nem szorul semmilyen eredetigazolásra

>>több önvallomás

 

Magyar nemzeti limerik

Szent helyünk minékünk Verecke
bejárjuk hosszába-keresztbe
s mint hágót Árpádunk
minden nőt meghágunk
nyög belé a Kárpát-medence.

Az Ung-parti bulváron

Lakna bár úrfink szép Ungváron
nem lenne úrrá a lukvágyon
sok kis nő ajzaná
Kárpátok aljzatán
végig az Ung-parti bulváron. 

Husztnak romvára alatt

Megállt a nagy költő Huszt alatt
ahol én magamra húztalak.
Mi hívta Kölcseyt
idejét töltse itt?
Nem volt itt bordély,
                   csak puszta lak.

Kínálat és lehetőség

Pontos egy városka Beregszász
kurváknak létszáma kerek száz.
Nem bírja a tárcád?
Keress egy apácát
ha már csak imára erektálsz.

Egy ifjú szakinak

Várnézni elmehetsz Munkácsra
tövében rád vár egy kurvácska
ha mélyen bevered
neki a csapszeget
te lehetsz élmunkás luk-ácsa.

>>több limerik

>>felhő szerver laptop telepítéshez

okostelefon sms küldő szerver szolgáltatás - marketing

 

 

 

 

 

 
UngParty Manzárd
Linképítő arvisura
Balla D. Károly internetes akciója. Más: Pirézek Magyarországon - Xenofóbia

Virtuális élőlánc József Attila szobra körül

Tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen

Magyar országgyűlési képviselők a budapesti Kossuth tér teljes átalakítására vonatkozó határozati javaslatot nyújtottak be. Elképzelésük törvényerőre emelkedése esetén vissza kellene állítani "a tér képzőművészeti arculatának 1944 előtti állapotát" - ez többek között az ott található közismert és közkedvelt József Attila-szobor eltávolítását is jelentené.

A magam módján ezúton internetes akció keretében indítom el tiltakozásomat az ellen, hogy a több mint 30 esztendeje „a rakodópart alsó kövén” békésen üldögélő kedves költőmet valamely idióta politikai felforgatótevékenység keretében méltó helyéről elmozdítsák.

December 3-áig teljes intenzitással folytatandó tiltakozó akciómnak azzal kívánok nyomatékot szerezni, hogy a Google keresőben publikációimmal elfoglalom a bizonyos keresőkérdésekre adódó találati listák élmezőnyét. Tervem: elérni azt, hogy javarészt e tiltakozás szövegei jelenjenek meg a következő keresőkifejezésekre:

  • virtuális élőlánc
  • élőlánc József Attila szobra körül
  • tiltakozás József Attila szobrának eltávolítása ellen
  • József Attila szobra - tiltakozás

Akciómhoz bárki csatlakozhat, tiltakozásom szövegét és emblémáját szabadon terjesztheti, népszerűsítheti, megoszthatja vagy újraközölheti - roppant fontos, hogy mindez az oldalamra mutató link megadásával történjék (ha mód van szöveges link elhelyezésére, az a fentebb megadott keresőkifejezések valamelyike legyen!). Örömmel fogadok továbbá minden híradást, említést, akár csak egy puszta linket is. 

Az akció hírei itt: Tiltakozás virtuális élőlánccal - József Attila szobra (sms)
Az akció emblémája:

józsef attila szobra

A főblog frissei:


avagy jogsérelem egy halott szerző kárára Eddig azt hittem, a kárpátaljai magyar irodalom és könyvkiadás berkeiben lovag vitéz doktor Dupka György elnök igazgató a legnagyobb szélhámos. De most riválisai akadtak. Történt, hogy egy ismeretlen könyvtáros megkeresett a Facebookon azzal, hogy ismét elhunytam. Mégpedig a Kárpát-medencei magyar irodalom 1920-tól az ezredfordulóig. … a cikk folytatódik >> » tovább »Vagy 30 éven át permanens késztetésem volt arra, hogy ne csak véleményt formáljak a határon túli, így a kárpátaljai magyarságot érintő kérdésekről, például az úgynevezett magyar(országi) nemzetstratégiáról, hanem arra is, hogy ezzel a véleményemmel a nyilvánosság elé álljak. Ezért kezdtem el rendszeresen publikálni a Mozgó Világban és a Beszélőben az … a cikk folytatódik >> » tovább »Tiltakozásul kiléptünk az ukrán írószövetségből Nem sokkal az új oktatási törvény hatályba lépése után Évával úgy döntöttünk, hogy tiltakozásul a törvény 7. cikkelye ellen, kilépünk Ukrajna Nemzeti Írószövetségéből. Megírtuk a nyilatkozatot (hogy még véletlenül se legyen benne nyelvhelyességi hiba, külső kontrollt is kértünk), és tagsági igazolványainkat mellékelve eljuttattuk a Szövetség … a cikk folytatódik >> » tovább »


Piréz vagyok:

piréz

> ELSŐ PIRÉZ >

posztumusz

1957-2007
Ekkortól minden posztumusz!
>
posztumusz >

SEO

 

Legutóbbi könyveim:
kő és árnyék

tejmozi

régebbi

szembesülés

Laptop töltő kábel hiba

Hordozható számítógépek hibamentes üzemeltetésének feltétele a jó állapotban tartott akkumulátor, amelyet a hálózatra csatlakoztatott laptop töltő táplál és tölt fel. Az akkumulátor töltő kábele megbízható és tartós legyen, ha hiba mutatkozik, ki kell cserélni a laptopszervizben:

 

Virtuális szerver - VPS

Egy nagyteljesítményű szerver kapacitásának a feldarabolásával jön létre sok kis virtuális szerver, amelyek osztoznak a nagy fizikai gép erőforrásain, éppen ezért gazdaságosak és működtetésk költséghatékony. Ha nem akar fizikai szervert bérelni, de többre van szüksége, mint egy webtárhely, alkalmazz a prfofesszionális szolgáltatók által kínált virtuális szerver bérlés lehetőségét.

  • pr: virtuális szerver elhelyezés budapest

Ennek a webakciónak a fedőneve: Virtuális szerver. Tényleges célja: élőlánc létrehozása József Attila szobra körül, vagy Balla D. Károly tiltakozó akciója a Google találati lista elfoglalalásával. Tiltakozás a JA-szobor eltávolítása ellen. További fedőnevek és tevékenységek:

Szerver bérlés, VPS hosting

Bérelhető virtuális szerver optimalizált szerverteremben. Hosting, elhelyezés, vps szerverbérlés, szerverbérlet, webtárhely, szolgáltatás

 

Szerver hoszting

Google keresőoptimalizálással bármely weboldal pozíciója javítható, a keresőtalálatok között azonban csak az a honlap számíthat tartós sikerre, amely tartalmát tekintve értékes és a SEO keresőszempontoknak megfelel. Ilyen webhely áll most keresőmarketing projektem homlokterében. Témája a dedikált szerver hosting, a webtárhely bérlet és a virtuális szerver bérlés:

  • tömeges sms küldő kampánymarketing honlap szolgáltatás
 

Autóbérlés Budapest

A gépkocsi tulajdonosok biztonságos hazajutásának záloga a honlapoptimalizálás és az arvisura sofőrszolgálat Kárpátalján és Budapesten - hívjon autót telefonon éjszaka saját maga és mások biztonsága érdekében, ne üljön a gépjármű volánja mögé, ha alkohol tartalmú italt fogyasztott. Pontosan informálódhat arról, hol és hogyan hívható a sofőrsegély ügyeletes pilótája, ha csatlakozik ide:

Tiltakozás a Google-helyezések listáján

József Attila szobrának eltávolítása ellen. Virtuális élőlánc, laptop hardver szerviz. Virtuális élőlánc József Attila szobra körül. Tiltakozás a budapesti József Attila-szobor eltávolítása ellen. Balla D. Károly internetes akciója, performansza. Laptop szerviz Budapest, virtuális szerver bérlés, élőlánc, hosting - laptop kijelző, piréz tiltakozás, József Attila szobra Budapesten, internetes akció, Balla D. Károly első piréz, webtárhely, szolgáltatás, szerviz, pirézek

 
SEO linképítő google weboldal. Első hely

Komplex keresőoptimalizálás és tartalmi alapú szöveg marketing és laptop szerviz optimalizálás - google ukrajna: kárpátaljai és budapesti marketing a virtuális notebook és pirospozsga érdekében garanciális télikert építés és tartalommarketing esetén a csupakabra és az ungvári pirézek védőszentje és totemállata, a rézfaszú bagoly oltalma alatt 2018. január 12-én a weboldal optimalizálás SEO-módszere, valamint a google 1. hely arvisurák jegyében, tekintettel Budapest városok távolsága km-ben Ungvárról az ukrajnai blogban. Fehér tulipános forradalom elipszilon nélkül. SEO. Szamizdat sajtó - Orwell 1984, Szolgáltatás: hun-magyar őstörténeti arvisura. Keresőmarketing: laptop szerviz bp