TRY.HU

Frissítés

     Kiemelt:
  BéDéKá napi FRISSEI:
Camoranesi varkocsa

A tegnapi VB-döntő számomra legszebb perce: amikor közvetlenül a győzelem után Mauro Camoranesi leült egy székre a pályán és levágatta a varkocsát, miközben csapattársai körbeállva énekeltek.

A legcsúnyább nyilván Zidane fejese. Nem az, amelyik veszélyeztette a kaput, hanem az, amikor bőszult bika gyanánt úgy felöklelte Materazzit, hogy áldozata hanyatt esett (miközben a labda egészen másutt volt játékban). Álljon itt az Indexről másolt fotó, mint a sportszerűtlenség mementója:

Frissítés: ITT A VIDEO is!

Maga a meccs sporteseményként nem volt valami híres, izgalmas inkább a drámai fordulatok miatt lett. Egy vitatható 11-es, egy egészen fantasztikus, felső kapufáról be- és kipattanó büntető-gól, egy ezután bravúros fejesgóllal kiegyenlítő és fél órán át nagyon szépen játszó olasz csapat, egy feledhető, de végig francia előnyt mutató második félidő és a játékosokat felörlő hosszabítás. Aztán a mindent eldöntő 11-esek és a franciák egyetlen, de végzetes bakija. (Én az olaszoknak szurkoltam, de tény, hogy a franciák jobbak voltak. De nem eredményesebbek, mert az olaszok mégis jobban taktikáztak.)

No, egy biztos: ez a VB nem hozott vissza a focirajongók táborába. Négy évig most megint nem kell gólokat lesnem. Viszont Camoranesi levágott varkocsára sokáig emlékezni fogok.


Általános hozzám szólások:
a Kettenklubban:
     Berniczky
MÁS:
     Alkarpatraz
 
Kárpátaljai hírek:
o
Kárpátinfó - egy igazi hírportál

a KMKSZ lapja
az UMDSZ lapja
o
Linkgyűjtemények:
o
  karpatalja.lap.hu
  karpatajairodalma
o
STATISZTIKA:
o

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0