Frissítés

  BéDéKá napi FRISSEI:
Két nélkülözhetetlen munkafolyamat szükséges egy honlap Google-helyezésének a javításához, mindkettő mögött komplex eljárási eszközök állnak - ezek elvégzéséhez elméleti szaktudásra és sokéves személyes gyakorlati tapasztalatra van szükség, olyan fogások elsajátítására és kifejlesztésére, amelyek afféle szakmai titkoknak számítanak a keresőoptimalizálás területén. De lássuk a legaltalánosabb ismereteket a két külön optimalizciós folyamatot illetően: keresőoptimalizálás - első hely a google-ban:
06. júl. 8.

Kedvenc lapomban orbitális baki ugyancsak legkedvencebb Dupka Györgyömtől:

Pócs István
(Ungvár, 1974. júl. 5.)

Költő, fotós. Pallóban kezdte el iskolai tanulmányait. A Sislóci Dobó István Középiskola elvégzése után Ungváron folytatta tanulmányait, 1988-ban felvételt nyert az Ungvári Állami Egyetem magyar nyelv és irodalom szakára, ahol 1993-ban szerzett diplomát. Az egyetem elvégzése után áttelepült Magyarországra.

Mit meg nem tudok Pistiről! 14 évesen felvették az egyetemre és 19 évesen már lediplomázott? Ungváron? Ehhez képest, ha jól számolom, 93-ban éppen első éves szociológus volt Budapesten. És persze ott diplomázott, soha nem járt az ungvári egyetemre. Az ELTE okán a "költő, fotós" mellé egy "szociológus" azért beférhetett volna, főként, hogy nem a költőségből és a fotózásból él... Egyébként elég nagy baromság ez az állítás is: "a posztmodern vonalat követő Mester Magdolna, Cséka György, Lengyel Tamás, Kovács Gábor, Bartha Gusztáv, Bagu László. " Nos, a felsorolásból csak Pócsra (részben) és Lengyelre illik a posztmodern, mert Cséka például avantgárd, Bagu klasszikus modern, Bartha, Mester pedig kifejezetten hagyományos. Dupkának lövése sincs arról, mi a posztmodern.

Az mondjuk jólesik, hogy engem is említ a szócikk (mint korábban Bagu László esetében is), de ezek után ki hiszi el, amit rólam állít?


No, ma egész nap aprómunkát végeztem a honlapjaimon. A jelen oldal is eléggé átalakult, kiegészült, lásd pl. a bal és jobb felső sarkokat, meg átalakítottam a BéDéKá-OnLine és az UngParty Főkapu oldalait is. És picit persze magát a blogtéri manzárdot is. Kérem is minden olvasóimat, hogy a jelen és az itt említett másik 3 oldalt alaposan vizsgálja át, mert lehet, hogy érdemes mindenkinek igényei szerint kiválasztani azt, ahonnan majd "elindul", amikor az én oldalaimat akarja olvasni. Aki pl. naponta csak egyszer vagy még rikábban tud id látogatni és főleg az én írásaim érdeklik, annak a BéDéKá-OnLine felel meg leginkább nyitó lapnak. Aki Éva írásaira és az ungparty virtuálé más közleményeire is kíváncsi, annak legjopbb a Főkapu. Aki naponta többször is ide tud nézni és folyamatában akarja figyelni, mit művelek reggeltől estig, annak most ez az oldal és ez a hasznos link felel meg a legjobban: raz.dva.try.hu. Végül, aki kommentálni is szeretné az írásaimat, annak inkább a blogtéri, mostantól összefoglaló címlapként működö oldalamat tudom ajánlani: bdk.blogter.hu. Én igyekszem mindenütt jelen lenni, mindenütt frissülni és a lehető legkisebb késéssel reagálni.


Kitaláltam egy kifejezést arra a tevékenységre, amit ma csináltam. Weberésztem a honlapjaimon.

Ma estére Ildikóékat várjuk, Éva azt találta ki, hogy vacsorázzunk a teraszon (mi stégnek hívjuk, mert valaha vas lábakon álló fatákolmányként nyúlott ki az udvar fölé, aztán megépült téglából-betonból), ami ésszerű javaslat, lévén itt a manzárdunkon ilyenkorra (17.50) már 30 fok körüli a hőség, kint pedig estefelé már nagyon kellemes. És hogy a fociról se maradjon le Béci (no és persze én sem), Kolos lehozza a tévét és beüzemeljük a vacsoraasztal végében. Amúgy azt eléggé utáltam mindig, ha valahová vendégségbe mentünk és ott egész este szólt a tévé; na nálunk most sem fog szólni, a hangot azt levesszük, de azért hadd lássuk szemünk sarkából, hogyan vesztenek a németek. Vagy ellenkezőleg.

Mindenki tudja rólam, hogy mennyire távol áll tőlem a sport, de így a VB-döntő téjékára azért csak feléled bennem a kamasz szurkoló.

Télikertet és teraszt is terveztethetünk otthonunkba A teraszbeépítés vagy teraszépítés fontos része a tervezés. A körültekintő szakemberek a pénztárcánknak is megfelelő, de igényeinket kielégítő és a hely adottságait kihasználó megoldásokat

2006. júl. 8. Manzárd

Balla D. Károly webáriuma - Pócs István életrajza

2006. júl. 8. Manzárd. Balla D. Károly webáriuma. A blog a kárpátaljai magyar író lkotói műhelye. Pócs István életrajza. Tartalommarketing - Google tartalom kereső marketing
- - Kárpátalja, kárpátaljai, Ungvár, határon túli, határon túli magyar, határontúli, magyar kisebbség, Ukrajna, nemzeti kisebbség, kisebbségi kérdés, Karpaty News, blog, kárpátaljai magyar irodalom

Hozzászólások ehhez az oldalhoz>>

Általános hozzám szólások:

© Balla D. Károly 2001-2006. Az oldalaimon közölt tartalmak szerzői jogvédelem alá esnek.
Ajánlott kondíciók: felbontás: 1024×768; szövegméret: közepes; karekterkódolás: Central European (Windows 1250); böngésző: Internet Explorer 6.0