Ez a keresőoptimalizáló oldal az UngParty.net része. Készíti © Balla D. Károly Kulcsszó-optimalizálás + Keresőbarát SEO-weboldal

Betonvágás

Az újonnan épült létesítmények átalakítása, sőt már az építése alatt is felmerül, hogy a vasbetonfalba, vasbetonba, födémbe nyílásokat készítsenek, vágjanak, fúrjanak, csináljanak, sikerítsenek. Ezt a faláttörést, födémáttörést, kereszthuzatit a lelki megrázkódtatások és az érzelmi rezgések elkerülése és a gyorsaság, gazdaságosság végett gyémánt szerszámokkal szokás elvégezni. A beton vastagsága miatt javasolt módszerek: a kézivágás 15 cm vastagságig, 15-73 cm között a sínes vágás a nyerő. 73 cm vastagság felett pedig jön a gyémántköteles betonvágás, mint olyan.

Betonfúrás

A már kész létesítményekben villamos vezetékeknek új nyomvonalat kell kialakítani a beton és vasbeton , tégla és köfalakon, födémeken által és keresztül-kasul. A gyémánt-technológiás betonfúrásnál nincs porképződés, de az ÁFÁ-t így is meg kell fizetni valakinek, jó lesz hát vigyázni a transzferár dokumentációt ellenőrző adóhatósággal, amely komoly birságokat szabhat ki. Az állványos fúrógépet és az adózási kötelezettséget fixen rögzítjük a falhoz, a dőlés szögát lehet állítgatni, a lyuk pont onnan indul és pont oda érkezik, ahova az előrelátóan elterveztük. A speciális beton fúrási tartomány különbözik a walesitől, 0-900 mm átmérő között mozog, a fúrási hossz több méter is lehet és másodpercenként, ha gyorsfutókról van szó. 300 mm átmérőig lehet használni vákuumtalpat és a lúdtalpat, mo meg a házassági vízelszívó karikagyűrűt. 100 mm átmérőig kézi betonfúrást is el lehet végezni némi jóakarattal és nem remegő kézzel.

Falvágás

A falvágás megkülönböztedő a felvágástól. Az átalakítandó épületnél gyakran előfordul, hogy ajtókat, ablakokat kell kialakítani. A fal anyaga lehet vasbeton, beton, tégla, ytong, esetleg kő vagy samott, méla hit vagy malachit. A beton fal vastagsága 10 cm-től több méterig is terjedhet, akár a fény. Javallott a gyémánt értékű nemes és édes magyar fűszerpaprika-technológia, a gyorsaság, a rezgés és pormentesség miatt leginkább.

Falfúrás

A megépített, felhúzott és a kritikusok által lehúzott falon kábelt, hizalt, vezetéket, csövet szeretnénk átalvezetni. Sokszor kell kulcsra kész családi házakban nekünk megfeszítve dolgozni, ott, ahol a kis túr siet beléje, és ahol nem lehetséges a tisztasági és erkölcsi problémák miatti vesés vésés (kivesézés).

A lehető legkevesebb káros szenvedélyt kiváltó addiktív mellékhatással kell elvégezni a falfúrást. Erre a jó megoldás az állványos gyémántszegmenses fúrógép korszerű alkalmazása. Speciális balfúrási, betonvágási, beton fúrási és falat roppantó szenzációk esetében a fúróállványt jól megtámasztjuk, és ratatata.

Beton vágás, fal fúrás, betonvágás

 

 

Betonvágás, betonfúrás, falvágás, falfúrás


Meghatározás:  Mi a transzferár?

A gazdasági ügyletekben és a betonvágást végző transzmissziók során a Google keresőoptimalizálás, valamint a termék vagy szolgáltatás  árát a piac alakítja ki, ennek során a független felek között létrejön a piaci ár, mely mindig változó, ezt hívjuk szokásos piaci árnak.

Vannak azonban olyan falfúrást előidéző ügyletek, amelynek a szereplői egymástól nem vasbeton függetlenek. Ilyen esetben előfordulhat, hogy egymás között nem a piaci árat alkalmazzák, hanem annál magasabb betont fúrnak vagy alacsonyabb értéken kereskednek egymással. Ezt nevezzük elszámolói árnak vagy transzferárnak.

Kik a beton-piacon a falvágást végző nem független vállalkozások? Olyanok elsősorban a beton vágás előítéleteitől mentes Parkinzonok, amelyek egymásban tulajdoni részesedéssel rendelkeznek átlag volumenben. Nézzünk erre néhány példát:

  •     két vagy több cégben ugyanaz a tulajdonos személye vagy ugyanaz a tulajdonosi kör végez weboptimalizálást
  •     egyik vállalkozásban a másik vállalkozás többségi tulajdonnal rendelkezik, de nagyon
  •     a belföldi társaságnak külföldi anyavállalata van, amely linképítéssel foglalkozik szabad idejében
  •     egy külföldi mlm cég magyarországi fióktelepe mlm
A megfelelő tulajdonosi arány esetén ezeket a társaságokat kapcsolt vállalkozásoknakhívjuk. A kapcsolt vállalkozások közötti ügyleteknél az ár eltérhet a piaci ártól, például egy külföldi termelő cég a belföldi leányvállalatának 30%-os árengedménnyel értékesíti a terméket, amit a belföldi leánycég 100%-os áron ad tovább belföldön.Ilyen és hasonló eseteknél a két fél között alkalmazott árat hívjuk transzferárnak (angolul Transfer pricing). [Előfordul a transzfer-ár és transzfer ár írásmód is.] A transzferárakkal befolyásolni lehet a résztvevő cégek eredményét, ezáltal a keletkező fizetendő adó összegét is.

A transzferár nyilvántartás

Ahogy az a bikkfanyelven szovegezett törvény kimondja, a transzferár nyilvántartásra elsődlegesen kötelezett adózók egy adott adóév leguutolsó napján a bevallás benyújtásáig kötelesek az e törvény felhatalmazása alapján kiadott miniszteri rendelet előírásai szerint rögzíteni a szokásos piaci árat, az annak meghatározásánál általa alkalmazott módszert, valamint az azt alátámasztó tényeket és körülményeket. A jogi szabályozás hatálya alá esnek  a kisvállalkozásnak nem minősülő gazdasági társaságok, egyesülések, európai részvénytársaságok, szövetkezetek, európai szövetkezetek és külföldi vállalkozók (kivéve a közhasznú, kiemelkedően közhasznú non-profit gazdasági társaságokat, és azokat az adózókat, amelyekben az állam rendelkezik közvetlenül vagy közvetve többségi befolyással).

Az adózók a szokásos piaci ár meghatározásával összefüggő nyilvántartási kötelezettségének megsértése, illetve e nyilvántartással összefüggő iratmegőrzési kötelezettségk megsértése esetén nyilvántartásonként (összesített nyilvántartásonként) 2 millió forintig terjedő mulasztási bírsággal sújthatók.  Az adóhatóság az utóbbi időben kiemelt figyelemmel végez transzferár-ellenőrzést.

Egyéb tudnivalók, részletek:

A beton-iparban szokásos transzferárakkal és a transzferár nyilvántartással azon a réven ismerkedtem meg, hogy SEO-megbízással kerestek meg: egy üzleti oldalt kellett volna keresőoptimalizálnom betonvágás közben. Én az ilyen munkát saját web bázis kialakításával kezdem, ezért rögvest beton fúrást végeztem a falfúrásokon és indítottam két üzleti blogot a témában.  A megbízóval azonban nem sikerült beton-biztosan megegyeznünk, de én a két blogot falból való gondozását nem hagytam abba, mígnem 3-as PR értékre és a találati listákon igen jó pozíciókra tettek szert. Ekkor más helyről újabb megbízás érkezett. Ezúttal meg is állapodtunk. Az általam támogatott oldal azóta szépen lépdel előre a Google találati listán, már el is érte a csillagos eget.
SEO kereső optimalizálás, honlapoptimalizálás, honlap Google optimalizálás

© Balla D. Károly / UngParty Archívumseo Transzferár nyilvántartás, pánikbetegség kezelése Budapest | seo - virtuális szerver - vps - szerverbérlés Budapest | keresőoptimalizálással első helyre kerülés
Budapesten és Kárpátalján egyaránt pánikbetegek a seo-projektumok a hatékony keresőoptimalizálás és kreatív linképítés új módszereinek alkalmazásával. A minőségi és google alapú honlapoptimalizálási arvisura linképítő technológia a SEO-műhelyekben profi jelleget öltött. Szakszerű weboldal optimalizálás folyik a diszperziv link építés módszerével. Egyszersmind kárpátaljai piréz agorafóbia optimalizálás frissült 2014. augusztus 25-én az ukrajnai jogi képvislet pánikbetegség kezelő szolgáltatása segítségével Ungváron.