Közlemény. Kiadta az UngParty virtuálé 2003. április 18-án.


A fejlett virtuális képességek felé

Könyvbemutató az UngPartyn április 26-án

 

       A Liberr-All kiadó április 26-án tarja második virtuális könyvbemutatóját az UngParty honlapján. (lásd: http://hhrf.org/ungparty/szalon/virkonyv/).

 

       Pompéry Judit HÍD-FŐ-ÁLLÁS – Spree-parti esték című életmű-kötetének megjelenése soha nem lehetne aktuálisabb, mint most, pár nappal azután, hogy Magyarország EU-csatlakozását ügydöntő népszavazás és aláírt szerződés teszi visszavonhatatlanná.

       Túlzás nélkül állítható: a magyarság európai integrációját a maga szférájában szerzőnk már évtizedekkel ezelőtt végrehajtotta, és ehhez nem volt szüksége sem referendumra, sem kontraktusra, csupán némi elszántságra, cselekvő akaratra, alkotói invencióra. Ennek a tenni vágyásnak és írói késztetésnek az eredménye és hű dokumentuma ez a könyv. A fülszöveg tanúsága szerint „Pompéry Juditot alapvetően foglalkoztatja, hogy hol is van otthon, hol mindenütt lehet otthon az ember. A magával hozott, megjárt és jelenleg őt körülvevő világok között keresi – és meg is találja – a hidat. Biztos lábbal áll mindkét parton. Összeköt. Ő maga a főállású híd. Racionális fővel, mégsem érzelemmentesen közvetít...”

       Bizton állíthatjuk, a Liber-ALL kiadónak ez az exkluzív kivitelezésű, albumszerű kiadványa méltán tarthat igényt nemcsak mindazok figyelmére, akiket érdekelnek a fenti kérdések, netán csupán egy remek olvasmányra vágynak, hanem azokéra is, akik karizmaikat (karizmájukat) fejleszteni szeretnék: mivel a könyv lebilincselő stílusa folytán letehetetlen, így kézben tartása igen jótékonyan hathat az elsatnyult virtuális bicepszekre. Ugyanígy próbára tehetjük rugalmasságunkat is, ha a szerző gondolatait és példáját követve szorgosan gyakoroljuk a két partot összekötő széles terpeszállást.

       Képességeinket így fejlesztve válhatunk alkalmassá arra,  hogy megpillantsuk az egyetemes virtualizáció nagyszerű perspektíváját, benne a már most kötelező olvasmánynak számító Pompéry-művet.

 

A könyvpemier részletes programját, a könyv borítóját és fülszövegét a bemutatót megelőző napon tesszük közzé.

Szíveslátás az UngPartyn: http://ungparty.tk